Sandheden om engletilbage

Til læseren

Forordet er ikke skrevet af Ellen White.

(4)Denne bog tager et emne af verdens omspændende interesse. I et uset antal, viser tv-programmer beretninger hvor engle er med i menneskers forhold. Tabloide blade kommer med opservertioner om adskillige udefrakommende besøgende. Boghandlere har hyldevis ar bøger om det overnaturlige, og salget går hurtigt. I alle lande spørger folk om engle faktisk er der, hvem er de? Er de, de dødes ånder? Er de venlige eller fjendtlige? Kan de kommunikere med os?

De fleste af de svar “autoriteterne” giver, stiller ikke ham der søger oprigtigt. Mange af de svar viser blot spekulation. Noget er kun for at skabe opsigt. Andet er baseret på falske bibelfortolkninger.

I modsætninger denne bog fyldt med inspireret information. Den giver svar der er fast funderet på Guds ord. Den fremlægger ikke kun sandheden om engle, men vi tror læseren vil ledes til en dybere åndelig erfaring.

Det første kapitel er et generelt overblik over den usynlige verdens væseners eksistens og aktiviteter. Det andet kapitel illustrer nogle få, ar de mange veje hvor engle kommer ind i menneskers personlige liv. Fra kapitel 3 fremsætter bogen en række begivenheder og erfaringer, hvor engle spiller hovedrollen, i en historisk rækkefølge. (5) Det begynder med Lucifers oprør i himlen, før denne verden blev skabt, og slutter med engles rolle i den kommende verden.

Denne bog er en uvurderlig ressource, men mere end dette; det er en bog der løfter sløret mellem den synlige og usynlige verden. Den åbenbarer engles involvering som verdslige historier ikke kan forklare, og giver læseren følelse af at han eller hun er øjnvidne til disse begivenheder – faktisk en spændende erfaring!

Vi tror at sandhedssøgende over hele verden vil værdsætte denne bog, at den vil hjælpe dem til at se manifesterende ånder arbejde imod, og at de, i deres daglige vandring med Gud, vil få dem til at søge og nyde hellige engles fællesskab.
De betroede i Ellen G. White Estate, Inc. - Silver Spring, Maryland 2004