I sundhedens tjeneste kapitel 14. 269.     Fra side 269 i den engelske udgave.tilbage

Sektion 14—Undervise i sundhedsprincipper

God kogekunst er en videnskab
Nogle kaldes til hvad der anses som ydmyge pligter – om det så er at lave mad. Men madlavningsvidenskaben er ikke nogen lille sag. Den dygtige tilberedelse af mad er en af de væsentligste handlinger, der står over musik-undervisning eller dameskrædderi. Med vil jeg ikke nedgøre musikundervisning eller skrædderi, for det er væsentlige ting. Men vigtigt er det at tilberede mad, så at det både er sundt og appetitvækkende. Denne kunst skal betragtes som den mest værdifulde af alle kunster, fordi den er så tæt forbundet med livet. Den bør have mere opmærksomhed, for at kunne danne godt blod, kræver det god føde. Det fundament som holder folk raske, er sundhedsmissionsarbejdes gode madlavningskunst.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.