Til videre studium Kost og sundhed: Råd om sundhed, 107-161 (Vidnesbyrd for menigheden 2:63, 362-364, 368-370, 374, 375, 412-414, 602, 603); Vidnesbyrd for menigheden 3:171, 172, 485-489; Vidnesbyrd for menigheden 9:153-166; I den store læges fodspor, 295-336; Uddannelse, 202-206. Forholdet mellem sunde levevaner og karakteren: Råd om sundhed, 43-48 (Vidnesbyrd for menigheden 2:354-359); Råd om sundhed, 64-70, 107-121; I den store læges fodspor, 130; Vidnesbyrd for menigheden 1:487, 488, 618, 619; Vidnesbyrd for menigheden 2:404; Vidnesbyrd for menigheden 3:162, 163; Vidnesbyrd for menigheden 7:199, 257, 258; Evangeliets tjenere, 230, 241; Grundprincipper for kristen uddannelse, 143, 144, 147. En reform er nødvendig: Råd om sundhed, 575-579. Resultatet af at føje appetitten: Vidnesbyrd for menigheden 3:164, 165. En enkel kost: Råd om sundhed, 42 (Vidnesbyrd for menigheden 2:352). Den enkle kost var årsag til Daniels fremgang: Vidnesbyrd for menigheden 4:515, 516. Kost til børn: Vidnesbyrd for menigheden 2:365, 366; Grundprincipper for kristen uddannelse, 20, 143, 150. En improviseret kost: Råd om sundhed, 151, 152 (Vidnesbyrd for menigheden 2:366-368); Vidnesbyrd for menigheden 2:254; Evangeliets tjenere, 241. Flydende kost er ikke det bedste : Grundprincipper i kristen uddannelse, 226, 227; Vidnesbyrd for menigheden 3:74. Yderligheder i kost: Råd om sundhed, 153-156; Vidnesbyrd for menigheden 1:205; Vidnesbyrd for menigheden 2:538. Sund madlavning og kogeskoler: Råd om sundhed, 135 (Vidnesbyrd for menigheden 9:161); Råd om sundhed, 143-147 (Vidnesbyrd for menigheden 1:681-687; Vidnesbyrd for menigheden 2:370, 373); Råd om sundhed, 443, 450, 451, 551, 552; Vidnesbyrd for menigheden 2:537; Vidnesbyrd for menigheden 7:112, 113; Vidnesbyrd for menigheden 9:112. |