Når vi ud fra principper aflægger de ting som irriterer maven og man bliver syg, bør tanken aldrig komme frem at det har lille betydning hvad vi spiser. Jeg anbefaler ikke en forarmet kost. Mange som behøver et sundt liv, og antager det de mener sådan ud fra samvittighedsfulde motiver, mener at tro det er sådan, bedrages af at tro en mager spiseseddel, tilberedt uden ihærdighed, og består mest af grød og såkaldte stærkt gennemblødte perler, er det som menes som en reformeret kost. Nogle bruger mælk og store mængder sukker som grød, tror at de derved gennemfører sundhedsreformen. Men sukker og mælk i kombination er fører til gæring i maven, og er derved skadelig. Men sukker og mælk i kombination er nødt til at skabe gæring i maven, og derved skadelig. Fri brug af sukker af enhver slags er med til at hæmme kropssystemet, og er ikke så sjældent årsag til sygdom. Nogle tror at de blot må spise en mængde, og af en vis kvalitet, og afgrænse sig til to eller tre slags mad. Men når der spises for lille en mængde, og det ikke af den bedste kvalitet, får de ikke tilstrækkelig med næring. |