Historiske skildringer af syvendedags adventisternes udlandsmissioner kapitel 33. 194.     Fra side 194 i den engelske udgave.tilbage

Landets udseende

Vi tilbragte natten i Kopperberg efter at have været i Stockholm, fik vi først mulighed for at se de svenske madskikke. I hotellets spiseværelse, var et bord med en stor blomsteropsats i midten, og udspredt med brød, smør, ost, kold saltet kød, og forskellige delikatesser og alkoholiserede vine. Alt var til for at indbyde til dette bord som en indføring til deres egentlige måltid, - en ny metode at stimulere appetitten på, som dem der ikke var vant til ikke finder så succesrig. Mænd og kvinder hjælper sig selv med det de ønsker, og går omkring værelset, taler og spiser. Efter dette bestiller de, de retter de ønsker, sætter sig selv ved et af de små borde, og spiser i ro og mag. Men denne første forret, der kaldes ”smørgås”, spises altid først, og sædvanligvis efter den måde jeg beskrev.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.