The science of cooking is not a small matter. The skillful preparation of food is one of the most essential arts. It should be regarded as among the most valuable of all the arts, because it is so closely connected with the life. Both physical and mental strength depend to a great degree upon the food we eat; therefore the one who prepares the food occupies an important and elevated position. {CT 312.5}


Råd til forældre, lærere og studerende kapitel 41. 312.     Fra side 312 i den engelske udgave.tilbage

En praktisk oplæring

Videnskab om madlavning er ikke nogen nem sag. Den dygtige tilberedelse af mad er en af de mest nødvendige kunster. Dette bør betragtes som en af de mest værdifulde af alle kunster, fordi det er er så tæt knyttet til (313) livet. Både fysisk og mental styrke afhænger i stor grad af den mad vi spiser, derfor tager den mad vi tilbereder en vigtig og ophøjet position.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.