Review and Herald 19/07 1870

Lejermøder

Jeg anbefalede dem at tage noget varmt på maven hver morgen, til sidst. De kunne gøre dette uden meget arbejde, kunne de fremstille meget grahamsbrød. Hvis grahamsmelet er for groft, bør de sigte det. De kan komme noget mælk i medens vællingen er varm, som det passer dem, det vil være den mest velsmagende og sundeste ret på lejrgrunden, og hvis jeres brød er tørt kan I smuldre det i vællingen, og så kan I nyde det. Jeg kan ikke lide kold mad af den grund at livskraften trækkes ned fra systemet indtil maden har samme temperatur som maven, før fordøjelsen kan begynde. En anden meget simpel, men sund ret er bønner kogt og bagt, en del af dem kan spædes op med vand, tilføje mere fløde og lave en suppe, brødet kan bruges ligesom i grahamsmel. Tørret korn kan ikke tilberedes så godt, skal trække natten over, kog det op om morgnen, tilføj mælk, så det optages let, og du har en varm, sund spise, fri for krydderi og fløde.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.