Review and Herald 8/05 1883

Praktiske tanker om lejrmøder

Varme kiks tillavet med soda eller bagepulver bør aldrig være på vore borde. Sådanne komponenter egner sig ikke i maven. Varmt tillavet brød af enhver slag er vanskeligt at fordøje. Grahamsboller som er både sunde og velsmagende kan tillaves af usigtet mel, blandet med ren kold vand og mælk. Men det er vanskeligt at lære vore folk forenkling. Når vi anbefaler grahamsboller siger vore venner: ”Oh, ja vi ved hvordan de skal laves.” Vi er meget mere skuffet når de er færdige, tillavet af bagepulver, eller med surmælk og soda. Disse bevidner ingen reform. Usigtet mel, blandet med ren blød vand og mælk, giver de bedste boller vi nogen sinde har smagt. Hvis vandet er hårdt, så brug blød mælk, eller kom æg i dejen. Bollerne bør være grundigt bagt i en velopvarmet oven, med sagde ild.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.