Review and Herald 8/06 1897

Madlavning på sabbaten (konkluderet)

Tal ikke let om de restriktioner Israel fik på Sinaj med hensyn til at tilberede manna. Herren har sat barrierer omkring sin sabbat, så den ikke betragtes med mindste uforsigtighed eller uærbødighed. Når Herren siger: »I morgen er det hviledag, en hellig sabbat for Herren. Bag, hvad I vil bage, og kog, hvad I vil koge, men læg det tiloversblevne til side for at gemme det til i morgen!« mener han at fredag skal være forberedelsesdag, hvorvi skal gøre al vor madlavning. Sabbatsdagen skal ikke være en dag hvor lækkerbidskener tilberedes eller koges. Hvis det virkelig nødvendigt at få bønner om sabbaten, så kog dem om fredagen, og hold dem varme i ovnen. De behøver ikke spises kolde, hvis dette ikke foretrækkes. Men lad der ikke falde nogen bemærkninger som om det var enmeget nem ting eller ej, når vi ser på Guds særlige forlangender om sabbaten. Det er ikke overladt til nogen mand eller kvinde at driste sig til at ignorere nogen af Guds krav.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.