Review and Herald 8/06 1897

Madlavning på sabbaten (konkluderet)

Jeg ser intet spørgsmål i denne sag, om hvad vi skal have på sabbatsdagen. Den føde som vi har tilberedt på beredelsesdagen kan sættes varmt på bordet, især ved koldt vejr. Når vi rejser, spiser personer kolde middage i flere dage, og finder det ikke ubehageligt eller skadeligt. Vi ønsker velsmagende, sund mad hver dag i ugen; men lad jeres kogekunst få sin hvile om sabbaten, i seddet for at tilberede til en familie. Lad alt blive forberedt om fredagen. Men betragt ikke sabbaten som en dag, hvor der skal laves noget særligt for at få at spise. Uddan jeres børn og ethvert familiemedlem til at nye enkel og simpel mad, og være parat til at få den velsignelse som Sabbatens Herre venter på at give alle, som er indstillet på at få den. Han har denne for enhver som viser sin kærlighed for Gud, at holde sabbatsdagen hellig, Guds store mindesmærke for skabelsen. Talt mildt, gå stille. Lad ikke et let eller spøgende ord komme fra jeres læber. Dette er Guds dag. Han har velsignet den syvende dag, som hans sabbat, der skal overholdes hellig.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.