Review and Herald 13/06 1899

Sygdom og dens årsager

De, der modtager besøgende, bør, om de ønsker at traktere dem, tilberede god, sund, letfor¬døjelig mad, bestående af frugter, kornsorter og vegetabilier. Sådan mad forder kun lidet ekstra arbejde og liden bekostning og kan ikke være til skade for nogen, dersom man ej spiser for meget. Om verdensmennesker foretrækker at opofre tid, penge og helbred på at tilfredsstille deres appetit, lad dem da gøre det og derved pådrage sig den straf, som overtrædelse af sundhedens love medfører; men kristne bør indtage et fast standpunkt i denne sag og udøve en ret indflydelse. De kan da gøre meget for at tilvejebringe en reform med hensyn til disse moderne sund¬heds- og sjælsfordærvende skikke.

Sætning:
- skal ændres til:
navn og/eller e-mail:

Oversætterens indentitet er ikke nævnt her. Ændringen foretages efter vurdering.